9 Haziran 2010 Çarşamba

{ çoookk kararsızımm }


Şimciikk saçlarımı yeni sarı yaptım ama sanki olmadı gibi gelio bana;
şimdi bi kısım daha önceden de yaptığım için aaaa yine sarı olmuşsun çokk güzel dio,
bi kısım ıııh olmamış olgun gösteriyo seni dio,
bi kısım bu da güzel ama önceki daha iyidi dio,
bense ortada bi yerdeyim napsam bilemedimm saçlarım upuzundu bide belime yakın kısacık kaldılarr uzun görünüyor ama kısalar yanii ayrıca seneye düğün olacağı için koyu saç rengine dönüş yapmam lazım öle istiyorum şimdi ne yapayım ben........

6 yorum:

lazanya dedi ki...

sarıııııııııııı :D

gunesyuksel dedi ki...

düğünde neden koyu renge dönüş yapman lazım ki? ben de ne zamndır saclarımı boyatmıyordum.. dugunumde actırsam mı rengını acaba dıyorum? ha bır anda degısıklık yapılmaz mesela dugunden once, cunku pişman olursan, dönusu olmaz, fotolara bakar bakar üzülürsün ama senın daha cok zamanın var. karar verırsın o zamana kdr..

lifegoeson dedi ki...

kesinlikle sarı,daha canlı göstermis seni ama unutma acık renk saç makaj ister :)

Unknown dedi ki...

Lazanya ; teşk ederim:)

gunesyuksel ; Hep derler ya gelinlikte koyu renk saç daha bi gzl durur die o yüzden... teşkler:)

buhayatgecmezboyle ;teşk ederim evet haklısın ama saçlarım yıprandı bide çok makyaj sevmiyorum pişmanlığımda bu yüzden doğallığı seven biri olaraktan gittim sarı oldum iii mii :)

♥ Ç!lekl! ♥ dedi ki...

bence seni daha canli kanli ve dogal gosteren ren soldaki kahve tonu sanirim...ama karar senin tabi...bende saclarimi dogal birakmaya karar verdim 10 aydir boyamiyorum ama tabi yarisindan fazlasi boyali zaten gec uzuyor bilmiyorum ne kadar dayancam?maalesef boya cok yipratiyor ve bir sure sonra dokuyor...

Unknown dedi ki...

cilekli kız usa ; ewet aynen çok yıprandığı kesin ben kararımı werdimm 5-6 ay kadar kullanıcam sonra doğal rengime dönüş yapıcam diplerim çıkana kadar sarıyım;) teşkler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...