30 Aralık 2010 Perşembe

Merhaba;
Yazamadım bikaç zamandır, iyiyim ama çok şükür.
O kadar çok yoğun bir koşuşturma içerisine girdim ki anlatamam. Tabii bunlar tatlı telaş evet farkındayım ama bazı zamanlar mutlulukla hüznü aynı anda yaşamıyorum da değil, biri çıkıyor biri iniyor. Şimdilik halimden memnunum. O kadar üzüldüm ayılıp bayıldım ama ehliyetimi bile aldım hoş o kadarcık dersle trafiğe çıkabilmem ne mümkün:)) Yoğun koşuşturma demişken evleniyorum ya o yüzden, her hafta sonumuz mobilya, beyaz eşya vb. mağazalarında geçiyor. Bir evi baştan yaratmak ve onun her detayını saatlerce düşünmek stresli bir işmiş.Neyseki sevdiceğimle uzun bir beraberliğimiz olduğu için ikimizde birbirimizin huyunu bildiğimiz için küçük sorunlar kolay çözülüyor ve geriye mutluluğumuzun keyfini sürmek kalıyor.
Yarın 2010 'un son günü bu son günde umarım bilerek ya da bilmeyerek kimin kalbini kırdıysanız  onarmayı deneyip yeni bir sayfa açabilmenizden yanayım.. Vee 2011'in  herkese en başta sağlık sonra huzur vermesini diliyorum..
MUTLU YILLAR!!!

vi.sualize

2 yorum:

Profösör dedi ki...

Az kalsın kötü kötü şeyler düşünmeye başlamıştık. Bu arkadaş biloğunu ihmal etmezdi diye. aslında korktum açıkçası. Acaba bir nedenden dolayı taravma mı geçiriyoruz diye. Şükür ki bu gün yazını görünce binlerce şükür dedim. 2011 İnşallah umduğun gibi olacakmtır. Yeter ki inancını yitirmemelisinijz.. (Her ikiniz)

Unknown dedi ki...

*Profösör : o kadar yoğunum ve stresliyim ki böle zamanlarda negatif enerji vermek istemiyorum ziyaret edenlere bu yüzden.. Teşekkür ederim mut yıllar :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...