23 Mayıs 2011 Pazartesi

O mudur Bu mudur ???

Kararsızlık.....
Ben hiç bilmiyordum bu kadar kararsızlıklar yaşayabileceğimi.. Ama insanın söz konusu kendisi ve sevdiği olunca bide evim evim güzel evim diyebilmesi adına kafası karışabiliyormuş meğer.. Çok zor inanın ilk girdiğim mağazadan bu olsun diyerek çıktığım tek yer gelinlikçi oldu sanırım :) Şuan perdelere kafayı takmış durumdayım resmen uykularım kaçıyor bu mu olsun şu mu olsun country tarzı mı yapsam iskandinav tarzı mı kafamda bir sürü soru işaretleri ve ben yine sinirli, asabi....
Bugün perdecime son defa gidip bir şeyleri karara bağlamam lazım umarım bu son olur.
Bu ara pek bir şeyler paylaşıp yazamadığım için şikayetler var çok üzgünüm hep aklımda, ama aklım başka yerlerde düğüne son 1 ay kala delirmek üzereyim bunu da pek bloğa yansıtmak istemedim açıkçası.
Bu sabah yine yoğun ve stresli bir haftaya gözlerimi açtım hadi hayırlısı...


Laura Ashley



4 yorum:

Moda ve Hobi Perisi dedi ki...

böyle şeyler çok zor duyuyorum ama insanın kendi evi söz konusu olunca zevkle yapıyor...ben daha nişanlıyım ama şimdiden evle ilgili düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum allah kolaylık versin canım

Unknown dedi ki...

Moda Ve Hobi Perisi : Evet çok zor ama zevkli çok haklısın aslında bir o kadar da eğlenceli ama söz konusu karara bağlama olunca hepsinde kalıyor benim aklım herşey çok güzel çünkü :)))

Adsız dedi ki...

Kolaylıklar diliyorum...ayrıca ne derler Allah tamamına erdirsin...:))) Yalnız öyle kolay kurtuluş yok düğün resimlerini görmek istiyoruz....))))

Unknown dedi ki...

Alp Onaran : Çok teşekkür ederim düğüne 20 gün kaldı inş. düğün fotolarını ekleyeceğim kısmetse diyelim....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...